Pletblødning efter samleje kontaktbureau

Svie, kløe og en brændende fornemmelse af at "tisse glasskår" - Pletblødning uden for menstruationsperioden, eventuelt efter samleje. Hej womans. Jeg oplevede for nogle måneder siden, i forbindelse med sex, at bløde. Jeg tog selvfølgelig herefter til læge, som undersøgte mig. Hej jeg har de sidste 3 uger haft plet blødning hver gang kæresten og jeg har haft sex Det kommer nogle timer efter, og det er både frisk blod. Blødning efter samleje skyldes som regel at vævet i livmoderhalsen beskadiges. Her kan du læse om årsagerne til at blødninger efter samleje opstår. Hej womans. Jeg oplevede for nogle måneder siden, i forbindelse med sex, at bløde. Jeg tog selvfølgelig herefter til læge, som undersøgte mig. Svie, kløe og en brændende fornemmelse af at "tisse glasskår" - Pletblødning uden for menstruationsperioden, eventuelt efter samleje.

Desto mindre: Pletblødning efter samleje kontaktbureau

HVOR DYB ER EN KVINDES SKEDE GRATIS VOKSEN CHAT Jeg har Hvidovre
HVORDAN FØLES ORGAMSE GRAVID UDEN MENSTRUATION 368
KVINDE FÅR UDLØSNING SENIOR DATE 60 Jeg har jo været til lægen med det, hvor der ikke var noget. Ej, ta det roligt. Kan det have betydning? Denne information deles med tredjepart. Blødningsforstyrrelser hos kvinder kan forekomme gennem hele livet. Hvis man vil undgå at blive smittet, er der kun én ting at gøre, nemlig at bruge kondom, når man har sex med en ny partner, siger Jeppe Hald fra Sex og Samfund.
Flere orgasmer dating ældre 483
CHANCE FOR GRAVIDITET VED ÆGLØSNING KRISTNE DATINGSIDER 145

Pletblødning efter samleje kontaktbureau - bliver rigtig

Jeg har ikke taget skade af det, og synes ikke du skal gøre mere ved det, medmindre det kommer op til flere gange så synes jeg du skal få det tjekket ved lægen eller gynækologen. En ting er at der er lidt blod fra en rift eller lignende efter en omgang sex prøv evt. Du skal være logget ind for at kommentere. Jeg tror ikke det er særlig sundt at have date side Lolland p-piller i 10 år, uden at have sin mens. Du skal være logget ind for at kommentere. Om blødning ved samleje.

0 thoughts on “Pletblødning efter samleje kontaktbureau

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *